Kina PE izduvni sistem za navodnjavanje cijevi za poljoprivredu

Linija za proizvodnju traka za navodnjavanje Karakteristike: 1. Brza ekstruzija 2. No-dust sečenje 3. Konkurentna cijena visoke tehnologije Glavne delove linije za navodnjavanje kap po kapu Jednozrnac ekstruder: Mašinski nos nosi jednostruku spiralu strukturu; Unutrašnji pritisak je uniformnost, ...
Product description

Linija za navodnjavanje traka za navodnjavanje

Karakteristike:

1. Brza ekstruzija

2. Sečenje bez prašine

3. Konkurentna cena visoke tehnologije

Glavni delovi linije za navodnjavanje traka za navodnjavanje

Jednodelni ekstruder:

Nosa mašinice usvaja jednostruku spiralnu strukturu; Unutrašnji pritisak je ujednačenost, što bi moglo poboljšati svojstvo protoka plastike, sjaj proizvoda i debljinu jedne debljine zida, što je pogodno za visoku brzinu proizvodnje tankih zidnih cevi.

Senzor pritiska ekstruzije:

Nos je opremljen senzorom pritiska, koji u svakom trenutku može pratiti pritisak ekstruzije.

Poluautomatski izmjenjivač ekrana: kada se filter filma mora promijeniti, operater može izvaditi ekran filtera i zamijeniti rezervnu mrežu filtera pomoću kontrolnog dugmeta za izmjenjivanje ekrana.

Uređaj za isporučivanje kapljica:

Put je crtanje koje se formira aluminijumskom legurom, što osigurava poravnavanje visoke brzine isporuke dripera, pogodno je za promjenu dijelova za habanje.

Pogon za ispumpavanje kapi: usvoji uvezeni AC servo motor, koji osigurava stabilnost isporuke drippersa.

Uređaj za utovar se kontroliše servo-sistemom, koji osigurava da krpica održava svoj podešeni prostor u skladu sa promenljivom brzinom cijevi za kapanje u bilo koje vrijeme.


Hot Tags: Kina PE postrojenja za navodnjavanje crijeva za navodnjavanje za poljoprivredu, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, trgovina na veliko, jeftina, niska cijena
Srodni proizvodi
Upit

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001