Linija za navodnjavanje velike brzine / unutrašnje kapanje / okrugla kap po kap

Linija za navodnjavanje velike brzine Strukturalne karakteristike proizvodne linije 1, uređaj za automatsko prepoznavanje drippera 2, uređaj za odvođenje dripera Putanje je crtanje formiranje aluminijumskom legurom, što osigurava poravnavanje brzine isporuke kapanja, pogodno je za promjenu habanja. .
Product description

Linija za navodnjavanje visoke brzine kapanja


Strukturalne karakteristike proizvodne linije

1, Aparat za automatsko prepoznavanje

1

Način rada

Pneumatski centrifugalni

2

Brzina prepoznavanja kapara

1300 kom / min

3

Motori snage za uređaj za prepoznavanje

750W


2, Uređaj za isporučivanje dripera

Put je crtanje koje se formira aluminijumskom legurom, što osigurava poravnavanje visoke brzine isporuke dripera, pogodno je za promjenu dijelova za habanje.

Pogon za ispumpavanje kapi: usvoji uvezeni AC servo motor, koji osigurava stabilnost isporuke drippersa.

Uređaj za utovar se kontroliše servo-sistemom, koji osigurava da krpica održava svoj podešeni prostor u skladu sa promenljivom brzinom cijevi za kapanje u bilo koje vrijeme.

Sa strukturno robusnim dizajnom se izdržava od vibracionog ekstrudera do vakuumskog formiranja sistema za hlađenje i sistema bušenja i uređaja za vizuelnu kontrolu kako bi se osigurala visoka brzina i visoki efekti naše linije kapljice, dizajn nisko-profilnog emitera rezultirao smanjenim gubicima trenja, omogućavajući duži maksimum Bočne vožnje i dizajniranji dizajn sistema. Linija kapljice sa uštedom energije do 15%, manji regulacioni pritisak i smanjen gubitak trenja smanjuje energetske zahteve do 15%.


Hot Tags: Velika brzina / unutrašnja kapka / okrugla kap po kap za navodnjavanje, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftina, niska cijena
Srodni proizvodi
Upit

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001