Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Obaveštenje o navodnjavanju povrća u Stakleniku
May 19, 2017

Jedan je plitak i ne sme biti prevelik na niskim temperaturama i sporo isparavanje povrća, smanjiti odgovarajuću potrebu za vodom, tako da voda za sipanje treba biti mala, odgovarajuće razmake vremena duže, izbjeći poplava, navodnjavanje ili prskanje treba biti odgovarajuće, Kako bi se izbjegla niska temperatura i visoka vlažnost u korijenskom povrću. Prvih dva dana nakon zalivanja, lako izazvati povećanje vlažnosti, treba obratiti pažnju na razumnu ventilaciju, sprečiti indukovanu bolest. Ventilacija je obično u podne kada je temperatura visoka.

Dva su odgovarajuća vremena za navodnjavanje Pengačijevo navodnjavanje treba da se organizuje u zimskom podne do 15 časova posle 10 časova ujutru pred studijem, visoke temperature, vode nakon minimalnih neželjenih efekata. Izbegavajte rano jutro i kasno veče zalivanje u slučaju da se povrće zamrzne. Navodnjavanje bi trebalo biti što je više moguće sa vodom. Zbog veće temperature vode, fiziološka stimulacija povrća se može smanjiti.

Tri su da posmatraju nebo živu vodu u skladu sa vremenskim uslovima, shvataju "sunčano odgovarajuće livanje, prelivanje ljepote i manje oblačnosti ili ne, kako bi se izbjeglo napajanje dana snijega". Kada je vrijeme Qing Zhuanyin, voda treba postepeno smanjiti, odgovarajuće razmake podužne; Iz Warringtona, vodu iz odgovarajućeg vremenskog intervala od duge do kratke.

Četiri je zalivanje treba fokusirati na staklenik, svaki dio temperaturne razlike, količina vode takođe mora biti drugačija. Južni staklenik, u blizini peći i dimnih izvora toplote, i blizu isparavanja vlage u tlu, količina vode može biti veća; Razbijanja stvari sa obe strane i sjeverna niska temperatura, vrijeme sjaja je kratko, količina vode bi trebalo da bude manja.
Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001