Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Kapa za navodnjavanje kapi - faktor odabira cevi za navodnjavanje kap
Nov 10, 2017

cev za navodnjavanje kap po kap se mora pridržavati sledećih načela:

1, izlaz vode iz cevi za navodnjavanje kap po kap treba da bude pogodan za potrebe useva [dekompresioni ventil]. Na primjer: voće, navodnjavanje uglavnom zahtijeva veću količinu pritiska vode, tako da korištenje turbulencije kao emiteri za navodnjavanje kapi, povrće i voće obično koriste kapljice za navodnjavanje kap po kap ili kanal za navodnjavanje.

2. Metoda navodnjavanja kapi treba da bude pogodna za potrebe useva [dekompresioni ventil]. Na primer: navodnjavanje krastavaca, paradajza i drugih useva uglavnom koristi za navodnjavanje kapljice kapljice, navodnjavanje kapljice pod navodnjavanjem Filmom, kako bi se smanjila vlažnost vazduha, smanjena incidenca. Cvijeće, sadnice, gljivice generalno koriste mikro prskalica ili mikro sprej, povećavaju vlažnost zraka, promovišu rast usjeva.

3, izbor cevi za navodnjavanje kap po kapu treba da sledi princip ekonomskog i primenljivog laminacionog filtera, naučnog i razumnog, jednostavnog rada, pogodnog upravljanja. Na primjer: u sistemu navodnjavanja kapanjem sa navodnjavanjem navodnjavanja kapi i najnižim troškovima, udobnim transportom, jednostavnom instalacijom; visoki troškovi navodnjavanja, ali život dugo vremena, prosečni trošak je nizak; rad kompenzatora pritiska je dobra, pouzdana upotreba, ali instalacija složenih, visokih troškova rada; padna strelica je jednostavna i praktična, performanse [atomizacijska mlaznica] pouzdana, ali opseg do ograničenog, cvjetnih cvijeća u pejzažu Primjena navodnjavanja kapljice s širokim; turbulator na terenu za laminirani filter je dobar, kompletan specifikacije, niski troškovi, ali instalacija kompleksa.

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001