Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Drip linija kako bi se osigurao zid iz erozije kiše
Oct 31, 2017

Linija kapljice je struktura koja sprečava kišu na zidu da uđe u unutrašnjost zgrade ili u unutrašnjost da izazove eroziju ili druge štetne efekte na zgradu. Linija za ispuštanje pripada detaljima strukture zgrade, ali se često previđa u izgradnji objekta. Linija kapljice ima karakteristike male strukture, jednostavne strukture i fine izrade, ali ima značajan uticaj na upotrebljivost, trajnost Drip Line i estetiku zgrade. Dakle, linija kapljice kao konstrukcija zgrade treba ozbiljno shvatiti, u procesu projektovanja i izgradnje moraju se pažljivo sprovesti specifikacije dizajna i specifikacije prihvatljivosti za izgradnju.

Linije kapanja zgrade obično se nalaze na raskrsnici fasade i donje ravni balkona, tendi, outriggers, prozora, džepova i drugih komponenata, Drip Line-a pošto se ove zgrade izrađuju od ovih, tako da se kiša isključi na ovom mestu, pa ako kiša ne bude slomljena, onda će kiša pratiti delove ovih izbočenih komponenti na dnu komponente, što utiče na ukupan efekat strukture.

Uradite prednosti kaplje linije

1. linija kapljice ne samo da spreči kišu u unutrašnjost zidova, već i da spreči snijeg u taložu zida kada propušta određeni estetski efekat. Na primer, jednoplastna industrijska postrojenja u donjoj strani gornje strane prozora na krovnoj strani gornjeg prozora kapljice, Drip Line gdje je cilj linije kapljice da spriječi krov biljke snijega kada sneg se topi u zidu zgrade.

2. linija kapljice može sprečiti kišu i ostalo curenje unutar zgrade, čime se smanjuje upotreba zgrada i estetskih efekata. Zbog toga je u izgradnji brzog razvoja savremenog društva neophodno voditi kapljičku liniju.

U građevinskim radovima kako bi se sprečila voda od vertikalnog protoka stijenka do donje strane dizajna zida, duž donjeg dela konstrukcije oko rasporeda dijelova poput žljebova, Drip Line je nazvao liniju kapljice (takođe poznatog kao rezervoar za kapanje). Općenito postavite kišnicu Peng, prozore, stepenice, balkone, zidni zid i istaknite spoljašnje zidove struka i drugih delova.

Uloga linije kapljice je da se spreči kukuruzna voda kiše i da utiče na izgled zgrade ili zbog erozije kiše zgrada, utiče na ljude životne sredine. Linija za stepenice za kapljice se može uraditi u uglu ili uložiti u u obliku slova kako bi se sprečila kišna kišnica, uglavnom na stepenicama izvan sledećih 3 do 4 cm, najbolje je čak i kao celina da efikasno spreči kukavičku vodu. Na ivici stepenica ima 5 centimetara oko ivice se očekuje debljina oko 1cm, to je kapljica, Drip Line ako ne i pod-stepenište koje je ostavljeno na stepenice iza vode, a neće i voditi ka liniji kapljice od kapljice do tla, općenito prozora ispod, da bude olekranon, ali i kapljica, kako bi se voda ostavila na zid.

U spoljnom prozoru pod tabli će uglavnom biti konkavna linija, to je da se spreči kiša koja prolazi duž ploče do dizajna zida, kiša će pasti van ove linije, Drip Line ovo je linija kapljice, primenjuje se na građevinski blok Zahtevi za kap na mestu, opšta kap po kap, napravljena u prozoru ispod greda ispod usta, ako je betonska površina glatka za tretiranje površinske "tretmane kose". Obično na dnu i na spoljnom zidu spoja mjesta, od ugla 1-2cm, radi 1 cm širok žleb, Drip Line, tako da je voda odsečena, a ne unutrašnji tok. Tako sprečavaju kišu da teče u kuću.

Opseg opadanja je područje na kojem je kapljična linija kuće okružena spoljnim zidom. Kineski zakoni o zemljištu i drugi relevantni zakoni i propisi propisuju da vlasnik kuće uživa samo pravo korišćenja zemljišta unutar kapljične linije kuće.

Linija kapljice koja koristi protok tečnosti duž konveksnog fenomena, Drip Line voda vodi do zida, kako bi se osiguralo da zid iz erozije kiše

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001