Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Navodnjavanje Dropper poboljšava proizvod i kvalitet useva
Oct 31, 2017


Dovodnik za navodnjavanje sastoji se od prvog šarke, cjevovoda i kapi glave tri dela.

1, prvo čvorište: uključujući pumpe (i motor), filter za navodnjavanje đubriva, instrumenti za kontrolu i merenje. Dripper za navodnjavanje Njegova uloga je pumpanje, đubrenje, filtracija, sa određenim pritiskom na vodu u suvu cev.

2, cevovod: uključujući suvu cijev, granu, kapilarni kanal za navodnjavanje i neophodnu regulacionu opremu (kao što je manometar, kapilarni ventil, regulator protoka itd.), Njegova uloga je da ravnomjerno prenese vodu pod pritiskom do glave kapi.

3, DROP glava: Njegova uloga je da prouzrokuje prolaz vode kroz sitne kanale, navodnjavanje Drippera stvara gubitak energije, smanjuje svoj pritisak, tako da se kaplje u tlu. Glava kapi se obično postavlja na površinu tla i može se zaštititi plitkim sahranjanjem.

Dovodnik za navodnjavanje:

Sistem za navodnjavanje vode koji se koristi u Kini. Njegov radni pritisak je nizak, 0.018MPA može raditi, protok glave kapljice i razmak između razmaka glave kakaoa u skladu sa potrebama selekcije biljke, opremom proizvoda uključujući glava ventila, filtera, PE cijevi, cijevi za kapanje itd.

Karakteristike proizvoda:

Bezbedan rad i održavanje jednostavno;

Unutrašnjost ubacuje cev za navodnjavanje kap po kap, kako bi se garantovala životni vek kapanja glave;

Performanse u grupi protiv grupe su dobre, uniformnost vodenog protoka vode za navodnjavanje;

Značajno poboljšanje usjeva i kvaliteta proizvoda;

Pogodno za terenske i male površine solarnih staklenika, plastenika i drugih navodnjavanja poljoprivrednih objekata.

Glavne funkcije isparivača navodnjavanja: navodnjavanje sa tradicionalnom kultivacijom i kultivacijom supstrata;

Pomoćna funkcija: Oplodnja, borba je kroz suvu cev, navodnjavanje Potapanjem cijevi odjeka i cijevi za kapanje cijevi, pod niskim pritiskom na zemlju često sporo kapanje vode, direktno je na zemljište za snabdevanje filtriranom vlagom, đubrivima ili drugim hemijskim sastojcima agenti, kao što je sistem navodnjavanja. Nije mu potrebno prskati ili zalivati ​​vodu, samo polako ispuštati, te ulogu gravitacije i kapilara u tlo. Drvar za navodnjavanje Trenutno je napredni metod navodnjavanja u svetu koji održava optimalan sadržaj vode u tlu u glavnom korenu oblasti useva. Upotreba cijevi i vode se postavlja na tlo, može se sahraniti pod zemljom od 30-40cm. Prvi se naziva površinskim kapljicom, koji se naziva podzemnom kapom.

Dovodnik za navodnjavanje sastoji se od prvog zgloba, navodnjavanje cepanjem i kap po kapu tri dela.

1, prvo čvorište: uključujući pumpe (i motor), filter za navodnjavanje đubriva, instrumenti za kontrolu i merenje. Njegova uloga je pumpanje, đubrenje, filtracija, sa određenim pritiskom na vodu u suvu cev.

2, cevovoda: uključujući suvu cijev, granu, kapilare i neophodnu regulacionu opremu (kao što je manometar, kapilarni ventil, regulator protoka itd.), Njegova uloga je da ravnomjerno prenese vodu pod pritiskom na kapu.

3, DROP glava: Njegova uloga je da prouzrokuje protok vode kroz sitne kanale, navodnjavanje potapanjem formira gubitak energije, smanjuje svoj pritisak, tako da se kap po kap kaprira u zemlju. Glava kapi se obično postavlja na površinu tla i može se zaštititi plitkim sahranjanjem.

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001