Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Nacionalni ključni istraživački i razvojni plan - integracija projekata za vodu i đubrivo
Nov 20, 2017

Sjeverozapadna poljoprivreda i šumarstvo, Jilin poljoprivredni univerzitet i ostali 13 univerziteta, Peking, Kineski istraživački centar za poljoprivrednu inteligenciju IWHR i 11 istraživačkih instituta, grupa Jin Zhengda, Šangaj Huawei i druga 4 vodeća preduzeća u industriji, više od 110 predstavnika i Ministarstvo poljoprivrede Na sastanku je učestvovalo ukupno 29 jedinica uključenih u projekat.


Osam tema, kao što su Guo Wenzhong, Li Yunkai i Hu Tiantian, detaljno su detaljno izložile ključne inovativne tačke istraživačke grupe. Kineski akademik, Inženjerska akademija Kang Shaozhong Direktor Nacionalnog centra za istraživanje poljoprivrednih informacija i informacionih tehnologija Zhao Chunjiang ekspertska grupa eksperta za istraživanje na temu fokusa i unakrsnog su napravila odgovarajuće komentare i sugestije.


Glavni ekspert za istraživanje i razvoj nacionalnog ključnog istraživanja "hranjivih in situ monitoringa i oplemenjivanja integrisane tehnologije i opreme za đubrenje" profesora Yan Haijun-a, dekana škole za zaštitu životne sredine i građevinarstva Kineskog poljoprivrednog univerziteta. Eksperti projekta, tehnički eksperti, velika kafa.


Nacionalni ključni plan istraživanja i razvoja je najnoviji naučni i tehnološki plan nakon implementacije nacionalne reforme upravljanja naukama i tehnologijama.

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001