Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Upotreba Drip remenje za navodnjavanje
May 19, 2017

Jedan: Drip cijevi za navodnjavanje i emiteri imaju tendenciju da zapušiti i zahtijevaju visoku kvalitetu vode, pa filteri moraju biti instalirani;

Dva: Navodnjavanje kapanjem ne može regulirati mikroklime na terenu. To nije pogodan za navodnjavanje u zamrzavanje perioda. U navodnjavanje povrća, sistem za navodnjavanje ne može se primijeniti na stajnjak.

Tri: Visoka ulaganja u navodnjavanje treba uzeti u obzir ekonomske koristi usjeva;

Četiri: Drip pojas opekotine, obratite pažnju na polaganje navodnjavanje kap po kap pojas sabijanje plastične folije, napraviti film kao što je moguće bliže kaplje pojas za navodnjavanje, plastične folije i kap po kap pojas navodnjavanje između ne proizvode prostora. Spriječiti suncu od fokusira kroz kapljice vode. Prije sjetve, zemljište treba izravnati kako bi se smanjila zemljišta slijeganja i depresije. Kako bi se spriječilo tla razne kamena korova malč, vodena para je uzrokovalo formiranje vode u filmu pod dejstvom objektiv, gori sa navodnjavanje kap po kap. Pri polaganju, pojas za navodnjavanje mogu biti pokopan, tako da fokus ne može biti spaljen.

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co., Ltd Sva prava pridržana.Telefon: +86-22-63832001